10.8 C
Скопје
21:40 - 28 февруари, 2024

Ознака : атлас

UncategorizedЕспресоЖенски печатЗдрави навикиЗдравјеСлајдер

МАКЕДОНИЈА СО УСПЕШНОСТ ОД 68 ПРОЦЕНТИ: Претставен e првиот европски атлас на политики за третман на неплодност

Еспресо
Првиот Европски атлас на политики за неплодност беше претставен пред Европскиот парламент. Преку интерактивна мапа беа презентирани интегрираните податоци за пристапот и политиките за третман...