37.8 C
Скопје
17:55 - 19 јули, 2024

Ознака : 5 ноември

ЛајфстајлСекојдневиеСлајдер

Народни верувања за 5 ноември: Што треба да направите за среќа, а што НИКАКО на овој ден!

Еспресо
Православните на овој ден се сеќаваат на Јаков Помладиот, апостол и се смета за братучед на Исус Христос. Народот 5-ти ноември го нарекува Јаковден и...