20.8 C
Скопје
21:55 - 19 мај, 2024

Ознака : тиквеш

Ви препорачуваме на СПЕспресоСлајдер

Тиквеш фестивал на младо вино 2021: Да наздравиме за посреќна иднина

Еспресо
По минатотогодишното онлајн издание, Винарската визба „Тиквеш“ оваа година ја продолжи традицијата на Фестивалот на младо вино во својот вообичаен формат и на добро познатата...