Tag : шехтанска

Ви Препорачуваме Жена Женски Печат

Шехтанска: „Женски печат“ е мотив плус да се вратам на она што бев, 100 отсто физички активна!

Еспресо
Актерката Катерина Шехтанска вели дека досега се потпирала на дарежливоста на природата кон неа, но сега, кога е на прагот на 40-та, ќе мора да...