Tag : џејмс тејлор

Ви Препорачуваме Лајфстајл

Роден е Џејмс Тејлор, „Velvet underground“ на чело со Лу Рид го објавија својот деби албум и други настани кои ја одбележаа музиката на историјата…

Еспресо
На денешен ден низ музичката историја се родени неколку личности кои подоцна стануваат значаен дел од оваа индустрија, а исто така објавен е деби албумот...