22.8 C
Скопје
08:20 - 24 јуни, 2024

Ознака : чучер

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

(ФОТО) ВО ЧУЧЕР-ГОРЊАНИ СО ПРОФ. Д-Р СВЕТЛАНА КАМЏИЈАШ: Во природа животот има сосема поинаков вкус

Ј.К.Д
Светлана Камџијаш, професорка по филозофија, етика и естетика на Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ во Скопје, и авторка на седум книги, одлучи да го напушти...