18:47 - 20 април, 2024

Ознака : бос

Еспресо

Уапсен во Мексико „кралот на дрогата“ Рафаел Каро Кинтеро, еден од 10-те најбарани нарко босови од ФБИ

Еспресо
За „главата“ на трговецот со дрога има награда од 20 милиони долари, а опишан е како „исклучително опасен“. САД сакаат екстрадиција. Еден од 10-те најбарани...