11.8 C
Скопје
22:53 - 29 февруари, 2024

Ознака : Анка Тодосиева

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

ЦВЕТНА ОАЗА ВО СЕЛО СПАНЧЕВО, ЉУБОВТА И ОДМОРОТ НА АНКА: Сопругот ми носи цвеќиња од секаде каде што ќе отиде!

Ј.К.Д
Денес сме на гости кај Анка Тодосиева, сопруга, мајка на два сина и баба на еден внук. По професија е одделенски наставник, 30 години работи...