14.8 C
Скопје
10:26 - 2 јуни, 2023

Ознака : Ана Шутиноска

Ви Препорачуваме Еспресо Интервју Слајдер

Ана Шутиноска роди ќерка: Постојано балансирам помеѓу бебето и тодлерот

Милица Џаровска
За првпат јавно, радио- водителката Ана Шутиноска ја покажа својата ќерка Софија, и раскажа на кој начин ѝ се сменил дневниот ритам откако е мајка...