12.8 C
Скопје
21:56 - 23 април, 2024

Ознака : зевање

ИстражувањаСлајдер

ИСТРАЖУВАЊЕ: Зевањето може да открие дали е некој психопат

Еспресо
И покрај постоењето на многу знаци кои можат да покажат дека некој е психопат тешко е да го препознаеме. Психопатите имаат особини како нарцисоидност, патолошко...