Ознака : скот дисик

Ви Препорачуваме Свет Сцена

Совршената врска на манекенката Софија Ричи и Скот Дисик стои на стаклени нозе!

Еспресо
Манекенката Софија Ричи (21) и нејзиниот 15 години постар избраник Скот Дисик, успеваат да ја оддржат својата врска и покрај тоа што многумина имаа сомнежи...