Ознака : мала гледаност

Филм и ТВ

„Доделувањето беше премногу предвидливо и здодевно“: Гледаноста на Оскарите најниска во историјата!

Еспресо
Без водител и без нешто впечатливо, гледаноста на телевизискиот пренос на 92-рата церемонија на доделувањето на Оскарите беше најниска во историјата – привлече само 23.6...