Ознака : измена

Филм и ТВ

Нови правила: Коронавирусот ја измени постапката за доделување на следните Оскари

Еспресо
Американската академија за филм и наука, која е организатор на доделувањето на престижната награда Оскар, најави дека поради престанувањето на работата на кината поради коронавирусот,...