7.8 C
Скопје
04:25 - 28 февруари, 2024

Ознака : филарета

Секојдневие

Филарета Атанасова, глумица: Обожавам што сум жена!

Еспресо
Со Филарета Атанасова разговараме на женски теми – што значи да се биде глумица во Македонија, како денес се споделува љубов и што за неа...