Tag : дунавка трифуновска

Ви Препорачуваме Жена Женски Печат

Дунавка Трифуновска: Клучот е во чаевите и храната

Еспресо
По професија е фармацевт, а во 2015 година, Дунавка Трифуновска ја претставуваше Македонија на Мис интернационал. Благодарение на посетите на азиските земји, имала можност да...