14.8 C
Скопје
10:31 - 2 јуни, 2023

Ознака : димова

Ви Препорачуваме Цвеќе

(Фото сторија) Цветен раскош во најстарата штипска населба: Ружа си го заслужи своето цветно име

Ј.К.Д
Ружа Димова има цветно име (кое сосема го опрадува), во пензија е, и со љубов е посветена на дворот. За жал, сопругот ѝ починал, а...