9.8 C
Скопје
02:33 - 15 април, 2024

Ознака : босонога

Ви препорачуваме на СПЕспресоЖенски печатСлајдер

(РАЗГОВОР) ИВАНА 22 ЧАСА БОСА ГО ИСКАЧУВАШЕ ВОДНО: Газете боси колку што можете повеќе!

Кате Божиновска
Со текот на времето го имаме изгубено чувството за природното, сè повеќе сме зависни од чевли, патики, од марки, од брендови, од материјалните нешта. Но контактот...