10.8 C
Скопје
09:26 - 10 декември, 2022

Ознака : анимливости

Лајфстајл Свет Слајдер Стил Сцена

Темната и светлата страна на Black Friday: Од колапс на пазарот на злато до сајбер понеделник, ова се занимливости за историјата на Црниот петок

Еспресо
Терминот „црн петок“ (Блек Фрајдеј) се однесува на големата распродажба по Денот на благодарноста и е релативно неодамнешен кога станува збор за значењето поврзано со...