Tag : алкохолен пијалок

Здравје

Дознајте што може да ви направи еден алкохолен пијалок дневно

Igor
Најновите истражувања укажуваат на тоа дека само еден алкохолен пијалок или два во текот на денот може да бидат поврзани со ризик од појава на...
MacedonianAlbanianBulgarianSerbian