38.8 C
Скопје
16:35 - 19 јули, 2024

Ознака : 53 години

ЛокумчеСлајдерСцена

(ФОТО) ЛОКУМЧЕ: ЈА ПРЕПОЗНАВАТЕ? ДЕНЕС ИМА ПОЛНИ 53 ГОДИНИ – и сè уште изгледа неверојатно!

Еспресо
Беше ѕвезда заедно со бранот на супермодели во 90-те години. Но, и денес, таа изгледа неверојатно. Тонирано деколте и долги нозе без грамче целулит, данскиот...