Tag : црвена зелка

Кујна Сцена

Проверете дали го имате во фрижидерот: Овој зеленчук има трипати повеќе витамин Ц од портокалот

Igor
Иако на нашите трпези позастапена е зелената зелка, ни црвената воопшто не е за потценување. Црвената зелка има трипати повеќе витамин Ц и од портокалот...
MacedonianAlbanianBulgarianSerbian