36.8 C
Скопје
18:02 - 18 јуни, 2024

Ознака : картинг

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

9 ГОДИШНО НАШИНЧЕ: Знаете ли кој е најмладиот Македонец кој освојува картинг трофеи на Балканот?

Кате Божиновска
Христо Ковачи – деветгодишното момче е без сомнение еден од најуспешните во историјата на овој спорт во Македонија, ако се погледне и неговата возраст. Зад...