Tag : енциклопедија

Ви Препорачуваме Лајфстајл

Роден е Боби Мекферин, објавена е првата и единствена „Екс-ЈУ рок енциклопедија“ и други настани кои ја одбележаа музиката низ историјата…

Еспресо
Денешниот ден, барем кога е музиката во прашање, жителите  на поранешна Југославија ќе го паметат по објавувањето на првата „Екс-Ју рок енциклопедија“, во која можеа...