18:49 - 20 април, 2024

Ознака : Златен лист – Владимир Георгиевски

ЕспресоСлајдер

Солаковски добитник на наградата за ликовно дело „Златен лист – Владимир Георгиевски“

Еспресо
Академскиот сликар Димитар Солаковски од Битола е добитник на наградата за ликовно дело „Златен лист – Владимир Георгиевски“. Битолскиот академски сликар Димитар Солаковски е добитник...