16.8 C
Скопје
05:12 - 20 мај, 2024

Ознака : трудо

ЕспресоСлајдер

НАТО: Канада е првата земја што го ратификуваше барањето на Шведска и Финска; Трудо: „сите членки брзо да ја завршат ратификацијата за да се ограничи мешање од противниците“

Еспресо
Канадскиот премиер ги повика „сите членки брзо да ги завршат процесите на ратификација со цел да се ограничи можното мешање од противниците“. „Денес, Канада стана...