17.8 C
Скопје
06:06 - 20 мај, 2024

Ознака : текстилен инѓенер

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

(ФОТО) НА БАЛКОН КАЈ ЦВЕТАНКА: Уметница која од 3 квадратни метри направила ремек дело!

Ј.К.Д
Денес разговараме со Цветанка Белички, по професија текстилен инженер, ја сака облеката, модата, уредувањето, готвењето. – Уметноста е нешто што ме следи цел живот. А...