18.8 C
Скопје
05:27 - 20 јули, 2024

Активниот јаглен – универзален детоксин

Во современата медицина активниот јаглен првенствено се користи кај акутните труења предизвикани со вдишување, преку вода или преку храна. Претставува голема помош при труење со лекови што е честа појава особено кај децата. Затоа педијатрите препорачуваат секогаш да биде присутен во домашната аптека.

Лековитите својства на овој природен препарат за првпат се документирани уште на египетските папируси.

Слични објави

(Фото) Клиника „Жан Митрев“ се проширува со оддел стоматологија и нови услуги во центарот за естетска дерматологија

jasmina.kantardzieva

Совети од Клиника „Жан Митрев“: Сè што треба да знаете за миоми на матката

еспресо

Откриен незгоден ефект од скапиот лек за слабеење Оземпик: „Ниедна ѕвезда не сака да зборува за тоа“

еспресо

Совети од Клиника „Жан Митрев“: Уникондиларна ендопротеза на колено

Скрининг за карцином на грлото на матката, ХПВ типизација или ПАП тест?

еспресо

Совети од Клиника „Жан Митрев“: Минимално инвазивен ласерски третман на враснато влакно

еспресо
Се вчитува....