19.8 C
Скопје
22:16 - 19 мај, 2024

Ознака : Ќофтенца од хелда

Дестинации и Дегустации

Ќофтенца од хелда: Гурманско уживање за целото семејство

М.Р.
Денес подгответе еден специјалитет во кој ќе ужива целото семејство. Класчните ќофтиња од мелено месо во летниот период може да ги замените со ќофтенца од...