(Фото сторија) Дворот од басна на г-ѓа Баснаркова на двестотини квадратни „страници“

Денес разговараме со прекрасната цветна дама Јана Баснаркова, жена со презиме кое го оправдува епитетот (басна) на дворот за кој се грижи и кој го уредува. Јана живее во село Ваташа – село кое граничи со градот Кавадарци, во областа Тиквеш, а површината на семејниот двор зафаќа околу двестотини квадратни … Продолжи со читање (Фото сторија) Дворот од басна на г-ѓа Баснаркова на двестотини квадратни „страници“