Шокантни обвинувања за пропаднатиот музичар Ар Кели: „Имаше секс со мене повеќе од 100 пати пред да наполнам 18 години“

Жената која е клучна во судењето на Ар Кели (55), во четвртокот сведочеше пред судот во постапката против пејачот. Во 2008 година одбила да сведочи поради заканите што ги добивала. Сега таа се огласи и изјави дека пејачот имала секс со неа стотици пати пред да наполни 18 години. Првата … Продолжи со читање Шокантни обвинувања за пропаднатиот музичар Ар Кели: „Имаше секс со мене повеќе од 100 пати пред да наполнам 18 години“