Сања Кужет е бремена во четвртиот месец, кој ќе ја замени во „Ѕвезде Гранда“

Воја Недељковиќ се огласи откако јавноста дозна дека неговата колешка Сања Кужет е бремена во четвртиот месец. Водителот не го криеше ентузијазмот за водителката со која веќе десет години соработува во музичкиот натпревар „Ѕвезде Гранда“.   View this post on Instagram   A post shared by Vojislav Nedeljković (@voja.nedeljkovic) Како … Продолжи со читање Сања Кужет е бремена во четвртиот месец, кој ќе ја замени во „Ѕвезде Гранда“