(Фото) Шпанска серија, се огласи и мајката на Аница со витешка порака за Лазар Ристовски

Мајката на Аница Лазиќ, избраничката на Лазар Ристовски, имаше посебна порака за актерот за неговиот 71 роденден. Познатиот српски актер Лазар Ристовски го слави својот 71 роденден, а во текот на целиот вчерашен ден добиваше честитки и најдобри желби кои му ги испраќаа фановите, семејството и пријателите. Неодамна беше откриено … Продолжи со читање (Фото) Шпанска серија, се огласи и мајката на Аница со витешка порака за Лазар Ристовски