МИЛЕ КИТИЌ ОТВОРЕН И ИСКРЕН: Зборува за ќерката Елена и безвредното чувство што му се појавило!

Популарниот пејач Миле Китиќ гостуваше во емисијата „Premijera – Vikend specijal“ во која зборуваше за новите проекти што ги подготвува, но и за сопругата Марта и ќерката Елена, коja исто како и нејзините родители се впушти во музичката индустрија. Тој откри зошто ретко го гледаме во медиумите.   View this … Продолжи со читање МИЛЕ КИТИЌ ОТВОРЕН И ИСКРЕН: Зборува за ќерката Елена и безвредното чувство што му се појавило!