(Фото) Еве што се случилувало во автомобилот на Ѓорѓе Давид непосредно пред трагедијата: Моментот е „уловен“

Ѓорѓе Давид доживеа сообраќајна несреќа во Македонија, во која загина жена, а еве што се случило во автомобилот пред несреќата. Познатиот рок музичар Ѓорѓе Давид доживеа тешка сообраќајна несреќа на автопатот Куманово – Граничен премин Табановце во Македонија, во која за жал животот го загуби едно лице. Во оваа несреќа … Продолжи со читање (Фото) Еве што се случилувало во автомобилот на Ѓорѓе Давид непосредно пред трагедијата: Моментот е „уловен“