СЕКСУАЛЕН БОН-ТОН: Како треба да се однесувате во интимни ситуации

Британската секс експертка Трејси Кокс со јавноста го сподели својот универзален водич, кој може да се окарактеризира и како еден вид „сексуален бон-тон“ – кој се однесува не само на културата, туку и на сексуалното здравје. Таа опиша одредени ситуации и два можни начини на однесување, кои се посочени како … Продолжи со читање СЕКСУАЛЕН БОН-ТОН: Како треба да се однесувате во интимни ситуации