ПРЕТПРАЗНИЧНАТА СЕЗОНА И ХОРОСКОПСКИТЕ ЗНАЦИ: Чија љубов ќе цвета? Кој е подготвен за брак?

Кога станува збор за љубовта и врските во текот на следниот месец, има неколку работи за кои треба да бидете свесни. Во пресрет на претпразничната сезона, Меркур, планетата на комуникацијата, ќе му се придружи на Сонцето во Стрелец кој ја бара вистината. Како што вели астрологот Кларис Монахан, Меркур ќе … Продолжи со читање ПРЕТПРАЗНИЧНАТА СЕЗОНА И ХОРОСКОПСКИТЕ ЗНАЦИ: Чија љубов ќе цвета? Кој е подготвен за брак?