Неделен хороскоп (30 октомври-5 ноември): Голема победа за Вагите, одмазда за Раковите, љубов за Девиците…

ОВЕН: СЕ ПОДОБРО! Драг Овен, месец октомври – со Сонцето во опозиција – ги забави вашите планови и ве натера да се чувствувате под стрес и под притисок. Овој почеток на ноември конечно враќа малку спокојство во вашиот живот, и на сентиментален и на професионален план. Во вторник, среда, сабота … Продолжи со читање Неделен хороскоп (30 октомври-5 ноември): Голема победа за Вагите, одмазда за Раковите, љубов за Девиците…