Астропрогноза за сабота, 24 февруари: Профит за Бикот, забава за Рибите

Овен Денот е поволен а решавање на секкви проблеми. Решете ги оние проблеми и задачи што ги одложувате за подоцна. Тогаш ќе имате шанса да започнете нешто ново без товарот од минатото. Бик Бикот може да добие многу профитабилна понуда, која ќе биде исклучително тешко да ја одбијат. Ѕвездите велат … Продолжи со читање Астропрогноза за сабота, 24 февруари: Профит за Бикот, забава за Рибите