Која е Џојселин Севиџ, eдна од жртвите на Ар Кели која тврди дека е свршена со него: „Мојот однос со Кели е фантастичен, многу сме вљубени!“

Во јуни, сексуалниот предатор Р. Кели (вистинското име му е Роберт Кели) беше осуден на 30 години затвор. Поранешниот ар-ен-би пејач во случајот се соочи со девет точки од обвинението вклучително и киднапирање, сексуална експлоатација на дете, обвиненија за поткуп и сексуална трговија..Иако мислевме дека тоа ќе биде последната вест … Продолжи со читање Која е Џојселин Севиџ, eдна од жртвите на Ар Кели која тврди дека е свршена со него: „Мојот однос со Кели е фантастичен, многу сме вљубени!“