Ознака : утрата

Здрави навики

Како да станете личност што ги сака утрата: Практични совети за промена на вашиот хронотип

Еспресо
Низ лавиринтите на вашата ДНК, постојат гени кои силно влијаат на тоа дали сте личност што ги сака утрата или повеќе ја претпочитате ноќта. Исто...