Саша Поповиќ откако доживеа повреда: Откри дали ќе продолжи да ја снима „Ѕвездите на Гранд“

Креативниот директор на продукција „Гранд“, Саша Поповиќ, доживеа полесна незгода во која ја повреди ногата, а сега се огласи со изјава за „Телеграф“. Нему му била укажана помош откако паднал и ја скршил ногата, а за време на преостојот во болница бил сликан во количка, со повредена нога. Денеска, еден … Продолжи со читање Саша Поповиќ откако доживеа повреда: Откри дали ќе продолжи да ја снима „Ѕвездите на Гранд“