БАЈАГА ОТВОРЕНО ЗА ПРОБЛЕМИ НА НАСТАП ВО МАКЕДОНИЈА: Веќе не ги свириме песните „Ѕвезда“ и „Пада влада“

Момчило Бајагиќ Бајага во емисијата „Сценирање“ изјави дека веќе нема да ја изведува песната „Пада Влада“, која своевремено ја напишал за филмот „Професионалац“ на Душан Ковачевиќ, пренесува „Курир“. „Имав проблем поради песната „Пада Влада“, проблематично беше и кога почнаа изборите во соседните земји, потоа нè контактираа од различни земји. Морам … Продолжи со читање БАЈАГА ОТВОРЕНО ЗА ПРОБЛЕМИ НА НАСТАП ВО МАКЕДОНИЈА: Веќе не ги свириме песните „Ѕвезда“ и „Пада влада“