КУЧЕШКА ПОЗА: Пет забавни варијации за уште поголемо задоволство

Кучешката поза кај многу луѓе го има почесното место на омилена. Дали тоа место е реализирано според преференците на партнерите или можеби има врска со начинот на кој се погодува г-точката сеедно. Ова се неколку варијации на позата со кои ќе ја зачинете сексуалната игра и ќе уживате во уште … Продолжи со читање КУЧЕШКА ПОЗА: Пет забавни варијации за уште поголемо задоволство