ЕКСПЕРТ ЗА СЕКС ОТКРИВА: Каква грешка најчесто прават мажите во кревет?

Експертот за секс Она Артист сподели пет совети за тоа како мажите можат да ги задоволат жените, а исто така откри дека постои вообичаена грешка што мажите секогаш ја прават во кревет, пренесува „Индекс“. „Многу мажи забораваат да бидат нежни со својата партнерка и на сексот гледаат само како на … Продолжи со читање ЕКСПЕРТ ЗА СЕКС ОТКРИВА: Каква грешка најчесто прават мажите во кревет?