Неделен хороскоп (од 26 февруари до 3 март): Љубов за Овните, привлечност за Стрелците, успех за Рибите…

ОВЕН: Добредојде Венера! Драг Овен, ова е период на опоравување за вашиот знак, кој конечно ја најде поддршката на Венера: љубовта се врати да ви се насмевне, а за слободните нема да недостасуваат средби за паметење… Марс од своја страна , ви дава убава енергија и борбеност на професионално поле. … Продолжи со читање Неделен хороскоп (од 26 февруари до 3 март): Љубов за Овните, привлечност за Стрелците, успех за Рибите…