ЈУПИТЕР ВО СЕКСТИЛ НА ПЛУТОН: Овие хороскопски знаци ќе си ја создадат среќата!

Јупитер во секстил на Плутон е транзит кој ни овозможува да ја создадеме сопствена среќа. Она што го нарекуваме „среќа“ е едноставно покажување на напор од наша страна, а кога ќе вложиме труд – ќе ги добиеме резултатите. Вага Се чувствувате растргнати помеѓу приврзаноста кон некој и потреба да се … Продолжи со читање ЈУПИТЕР ВО СЕКСТИЛ НА ПЛУТОН: Овие хороскопски знаци ќе си ја создадат среќата!